Ask Question and Get Free Answers - JUST Ask And Answer > QA > Arts & Humanities > Genealogy
Poți câștiga la pariuri sportive?

Answers:7   |   LastAnswerAt:05:33  

Question
visitor
joilsriojb 
Asked at 2022.06.09 11:33:27
Poți câștiga la pariuri sportive?
answer AmiDu  Answered at 2022.06.09 11:48:33
De câțiva ani folosesc un sistem care îmi asigură un venit suplimentar frumos. Depinde care este scopul tău, dacă vrei să garantezi instantaneu câștiguri mari, sistemul meu nu este pentru tine.

Întotdeauna mi-au plăcut pariurile mici pentru a face lucrurile mai interesante, dar nu am fost niciodată dispus să investesc bani reali pentru că nu îmi permiteam să îi pierd și într-o zi am decis să văd dacă aș putea să îmi cresc în mod obișnuit soldul la casele de pariuri pe care le folosesc.
answer PaulTate  Answered at 2022.06.09 11:58:26
Nu am de gând să https://gambling-code.ro/casino-888 a durat mult timp pentru a ajunge la un sold semnificativ și am monitorizat rezultatele pentru a vedea cum merge și rata mea de câștig este puțin sub 50%. Dar acest lucru aduce totuși o creștere generală.

Am ajuns acum (cum am spus la câțiva ani distanță) în punctul în care nu am mai depus nimic de la cele 10 lire sterline inițiale și mențin un sold constant la casele de pariuri de 1000 de lire sterline, iar la fiecare câteva săptămâni retrag surplusul. Uneori sunt doar 100 de lire sterline, dacă am avut o serie bună, pot fi câteva sute. Dar mă țin de regula celor 10% la pariuri și a funcționat în favoarea mea până în prezent. În plus, dacă mă aflu vreodată într-o situație de urgență, am 1.000 de lire sterline în cont pe care le pot retrage dacă aș avea vreodată nevoie.

Știu că, probabil, acesta nu este genul de câștig pe care îl căutați, dar este un mod destul de sigur de a paria, deoarece chiar și acum, dacă aș avea o serie incredibilă de ghinion și mi-aș goli contul până la zero, aș fi pierdut doar 10 lire sterline pe care le-am depus cu ani în urmă.
Related Questions
1
 • Answer This Question:Poți câștiga la pariuri sportive? 

 • Related Topics

  Related Searches

  insert image

  image url:

  such as: http://www.justaaa.com/**/**.jpg

  insert video

  vedio url: